/

 

 

Werkwijze Vondel Projects

U heeft uw plannen al volledig uitgewerkt:

Sommige klanten komen met concrete plannen en soms ook al door een architect uitgewerkte tekeningen van indelingen, materialen en (ver)bouwbestek. In dit geval zullen de plannen en wensen goed samen doorgesproken worden en treden wij in de rol van project begeleider/uitvoerder & aannemer. In die hoedanigheid zullen wij vervolgens een offerte uitbrengen.  

De offerte kan zowel met- als zonder de materialen overeengekomen worden. Grote projecten kunnen naar keuze op uurtarief of tegen een vast bedrag aangenomen worden. Kleinere projecten voeren we meestal op uit op uurbasis & nacalculatie. Belangrijk is de verwachtingen naar elkaar duidelijk uit te spreken en af te stemmen, dit heeft met name te maken met timing en duur van het project, maar ook met vele andere zaken als oplever niveau, overlast voor buren, vergunningen en procedures etc.

U wilt verbouwen maar de plannen nog niet uitgewerkt:

In dit geval werken wij samen met een architect die u kan helpen met het visualiseren van uw ideeën en plannen. Wij helpen u verder met materiaal advies en desgewenst kunnen we volledig gestoffeerd en ingericht 'turn key' opleveren. We voeren de verbouwing volgens plan uit en begeleiden uw project van A-Z. Door de vele jaren ervaring van het team kunnen we u op alle gebieden goed adviseren en zullen we a.d.h.v. het gestelde budget uw project realiseren.