U wilt verbouwen of renoveren maar heeft geen tijd en/of expertise om de plannen uit te werken, de juiste aannemer te vinden, vergunningen aan te vragen en de bouw te begeleiden...

 

Voor de meeste particulieren en zakelijke opdrachtgevers is dit het geval. In dat geval helpen wij om uw plannen door gesprekken vorm te geven en  uit te werken op tekening. Als u tevreden bent werken wij voor u het bouwbestek uit, begeleiden wij het totale aanbesteding traject en vergunning aanvragen. Tijdens de bouw zijn wij dagelijks op uw project om het werk te controleren en te begeleiden en ervoor te zorgen dat de bouw of renovatie volledig zorgeloos voor  verloopt. Tevens bewaken wij het budget en de gestelde timing voor de verbouwing.

Voor de uiteindelijke inrichting van uw woning of zakelijk project hebben wij zeer aantrekkelijk inkoop contracten van vloeren, verlichting, meubels en stoffering  en bent u altijd voordeliger uit dan bij de reguliere winkels.

Wat kost u dat?

Eigenlijk levert het alleen maar voor u op omdat we bewezen hebben dat we onszelf meer dan terugverdienen. Door inkoop voordelen van bouwmaterialen en inrichting en de vele intensieve contacten die wij hebben opgebouwd  in de aanneem wereld,zorgen ervoor dat de offertes scherper zijn dan als u zelfstandig opvraagt.  Tevens hebben we de expertise om de opbouw en prijzen van de offertes scherp toetsen aan de gebruikelijke marktprijzen van dat moment. Tevens vragen wij altijd meerdere offertes op en vergelijken die nogmaals. De aannemers uit ons bestand zijn kwalitatief goed. Dit bespaart veel onaangename verassingen, stress en financiële tegenvallers. 

Vrijblijvend advies opvragen? Bel gewoon naar 0638909989