OVER VONDEL PROJECTS 

Vondel Projects is in 2017 opgericht door Michael Lingg.

Michael is altijd al gedreven geweest om bedrijven en merken te bouwen en van ‘niets tot iets’  te maken. Zijn eerste directie functie beklede hij in 1994 bij Signature Jeans, een jeansketen met 23 vestigingen en onderdeel van de Koninklijke Bijenkorf NV. Daar verbouwde hij alle 23 stores binnen 12 maanden om naar de nieuwe jeans formule SIGN.

In 1998 werd hij gevraagd als directeur Retail, om de winkels van de merken Inwear/Matinique en Part Two te verbouwen naar het nieuwe concept en in rap tempo uit te breiden. In 1999 nam hij met de retailtak de keten Selfridges over en bouwde de vijftien stores in mum van tijd om naar een van de drie formules. 2001 werd Michael Algemeen Directeur Benelux voor het luxe panty- & lingerie merk WOLFORD. Daar verbouwde en opende hij drie showrooms en een hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch en een in Antwerpen. Totaal opende en verbouwde hij in deze periode meer dan vijftien brandstores van Wolford in de Benelux.

In 2008 koos hij het pad van het ondernemerschap en stapte in bij het sieraden bedrijf van zijn vrouw, TOV Essentials. Mede onder zijn leiding werd het merk snel groot en bouwde hij in 2013 een 1.400 m2 groot internationaal hoofdkantoor met showrooms en magazijn in Amsterdam. Privé zat hij ook niet stil en heeft hij in de jaren veel ervaring opgedaan met het verbouwen van woningen en appartementen, mede als belegging.

In 2016 voelde Michael dat zijn bijdrage aan TOV klaar was en ging zich oriënteren op een nieuw bedrijf. Dit heeft geleidt tot de oprichting van een nieuw aannemers- & project begeleidingsbedrijf VONDEL PROJECTS. Hier wordt de passie van Michael letterlijk zijn professie en helpt hij iedereen, zakelijk en privé met zijn of haar bouw, renovatie, uitbouw of aanbouw plannen.

Met een eigen team van zeer gekwalificeerde aannemers en vakmensen zorgt hij voor een perfecte uitvoering van uw opdracht. Dit kan zowel tegen een concurrerend vast tarief aangenomen worden of tegen een scherp uurtarief worden uitgevoerd.

Tijdens gesprekken brengt Michael uw wensen in kaart en wordt desgewenst een bestek geschreven. Op basis daarvan gaan we aan de slag.

Michael is altijd uw directe aanspreekpunt en begeleid op dagelijkse basis uw project.